Klik hier Over de activiteiten in 2014 van Coca-Cola in Nederland

Home

Wanneer mensen samenkomengebeuren er mooie dingen Ontdek hier hoe we gezamenlijk een energiebalans kunnen bereiken

Nieuws

Coca-Cola over portiegrootte bij Tros RadarRotterdam, 21 oktober 2014

Coca-Cola zat aan tafel om te vertellen dat we keuze bieden, in verpakkingsgrootte en caloriegehalte. We zijn vastberaden om de beschikbaarheid van kleinere verpakkingen verder te doen toenemen om zo nog meer keuze te bieden.

Coca-Cola en Just Dance nodigen miljoenen Europese tieners uit al dansend in beweging te komen

Rotterdam, oktober 2014

Bewegen is leuk met de mobiele game ‘Just Dance Now’

Coca-Cola wint Bronzen Effie met Share a CokeRotterdam, 7 oktober 2014

Met de Share a Coke campagne van 2013 heeft Coca-Cola Nederland een bronzen Effie gewonnen. Een mooie erkenning van de externe specialisten voor de effectiviteit van de succesvolle campagne vorig jaar.

 
© 2008 The Coca−Cola Company. Alle rechten voorbehouden. "Coca−Cola", "Coca−Cola light", "Coca−Cola Zero", "Fanta", "Fanta light","Fanta world", "Kinley", "Kinley tonic", "Minute Maid", "Sprite", "Sprite Zero", "Aquarius", "Aquarius Blue Ice", "Aquarius Red Blast", "Aquana", het design van de "Coca−Cola Contour" fles en de Dynamic Ribbon device zijn gedeponeerde merken van The Coca−Cola Company. "Chaudfontaine" is een gedeponeerd merk van MMJ. "Nestea" is een merk van de Société des Produits Nestlé S.A. (Switzerland) Coca−Cola Nederland BV, Watermanweg 20, 3067 GG Rotterdam. KvK-nr. 24251439