Klik hier Over de activiteiten in 2014 van Coca-Cola in Nederland

Home

Wanneer mensen samenkomengebeuren er mooie dingen Ontdek hier hoe we gezamenlijk een energiebalans kunnen bereiken

Nieuws

Eerste Nederlandse Coca-Cola life blikjes rollen van de band


Rotterdam, 15 december 2014

Coca-Cola kleurt vanaf januari de frisdrankschappen door heel Nederland nu ook groen met de introductie van Coca-Cola life. De eerste opvallende groene blikjes van deze nieuwe colavariant rolden van de band in de Nederlandse Coca-Colafabriek in Dongen, Noord-Brabant.


Coca-Cola en de Kerstman inspireren Nederlanders om iets goeds te doen voor een ander

Rotterdam, 8 december 2014

Kerstcampagne in het teken van kleine gebaren en spontane vriendelijkheid.

Coca-Cola over portiegrootte bij Tros RadarRotterdam, 21 oktober 2014

Coca-Cola zat aan tafel om te vertellen dat we keuze bieden, in verpakkingsgrootte en caloriegehalte. We zijn vastberaden om de beschikbaarheid van kleinere verpakkingen verder te doen toenemen om zo nog meer keuze te bieden.

Bekijk het item hier

 
© 2008 The Coca−Cola Company. Alle rechten voorbehouden. "Coca−Cola", "Coca−Cola light", "Coca−Cola Zero", "Fanta", "Fanta light","Fanta world", "Kinley", "Kinley tonic", "Minute Maid", "Sprite", "Sprite Zero", "Aquarius", "Aquarius Blue Ice", "Aquarius Red Blast", "Aquana", het design van de "Coca−Cola Contour" fles en de Dynamic Ribbon device zijn gedeponeerde merken van The Coca−Cola Company. "Chaudfontaine" is een gedeponeerd merk van MMJ. "Nestea" is een merk van de Société des Produits Nestlé S.A. (Switzerland) Coca−Cola Nederland BV, Watermanweg 20, 3067 GG Rotterdam. KvK-nr. 24251439